OnePlus Watch
Afbeelding: Unbox Therapy.

Unbox Therapy plaatste dit weekend een gedetailleerde render van de OnePlus Watch die we morgen officieel te zien zullen krijgen.

Advertentie

Normaal gezien gaat OnePlus morgen (23 maart) zijn eerste generatie smartwatch (de OnePlus Band buiten beschouwing) voorstellen. Veel informatie over het design van de OnePlus Watch was tot nu toe onbekend of zelfs onbestaande. Naast de typische concepten en ideeën heeft Unbox Therapy op Twitter een render gepubliceerd op basis van officiële informatie.

OnePlus Watch render

Aan de rechterkant zien we twee knoppen maar er is geen wieltje aanwezig om bijvoorbeeld te scrollen door lijstjes, berichten enzovoort. Vermoedelijk zal OnePlus ervoor kiezen om alles met je het touchscreen te doen. Bovendien gaat de OnePlus Watch niet op Wear OS van Google draaien. Dat maakt dat de smartphonefabrikant meer flexibiliteit heeft in de ontwikkeling en combinatie van hun software met de hardware.

Eerder deze maand kwamen wel al een aantal features naar boven van de Watch. Zo zou de smartwatch van OnePlus water- en stofbestendig zijn met een IP68-certificaat. Snelladen zal mogelijk zijn met Warp Charge en het zal mogelijk zijn om je slaap, stress, hartslag en zelfs bloedzuurstof vast te stellen met deze smartwatch. Qua afmetingen zal de smartwatch 48 diameter groot zijn met een interne opslag van 4GB.

Die informatie is natuurlijk onder voorbehoud. Het gaat hier om uitgelekte features waar de uiteindelijke versie mogelijk nog anders zal uitkomen. Meer daarover komen we morgen te weten bij de officiële lancering van de OnePlus Watch.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here