Izimi gratis digitale kluis

De gratis digitale kluis Izimi heeft nu ook een mobiele applicatie gelanceerd. Zo heb je altijd alles meteen ter beschikking.

Advertentie

Iedereen verzamelt zijn leven lang allerlei belangrijke documenten. Denk maar aan diploma’s, contracten, facturen en waardepapieren. Deze terugvinden op de dag dat je ze plots nodig hebt, is vaak niet eenvoudig. Wanneer je er niet meer bent, is dit voor je familieleden ook een hele klus. Sinds eind vorig jaar is er Izimi, een initiatief van de Belgische notarissen. De gratis kluis was al beschikbaar in een webversie. Vanaf vandaag is er ook de Izimi-app!

Izimi app

Met de Izimi-app heb je als het ware altijd en overal een digitale notaris op zak. Via je smartphone kan je op een veilige manier documenten opladen, sorteren en delen met wie je wil. Je kan ook makkelijk contacten toevoegen of verwijderen en notificaties ontvangen. De app is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Notaris Philippe Bosseler, voorzitter Fednot: “We bieden Izimi gratis aan omdat het notariaat  iedereen de kans wil geven om persoonlijke documenten in alle veiligheid op te slaan, te beheren en te delen. Zo blijft de burger meester van zijn eigen vertrouwelijke gegevens en vervullen we een bredere maatschappelijke rol.” 

Wat is Izimi?

Izimi is een gratis persoonlijke, digitale kluis waarin je op een overzichtelijke manier allerlei persoonlijke en vertrouwelijke documenten kan bewaren over jezelf en je bezittingen. De gratis opslagcapaciteit bedraagt 1 gigabyte.

Izimi is bijzonder gebruiksvriendelijk. Eens je een account hebt, kan je je documenten ordenen volgens een voorgesteld stramien of volgens je eigen wensen. 
Je kan via Izimi ook alle akten raadplegen die je sinds 2015 voor een notaris ondertekende. Een kopie aanvragen bij het notariskantoor is dus niet meer nodig.


Gerelateerde artikelen

Belgische notarissen lanceren digitale kluis Izimi

Ken jij Izimi al? De nieuwe digitale kluis van Fednot wil het voor burgers en notarissen gemakkelijker maken om documenten te raadplegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here