OnePlus 9 serie unboxing

We unboxen de OnePlus 9 en 9 Pro. Voor de ontwikkeling van de camera's werd samengewerkt met Hasselblad, de eerste cameraproducent op de maan.

De voorbije weken mocht de redactie van TechPulse alvast aan de slag met de OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro. Zoals steeds kwamen deze geleverd in een knappe mediakit die we graag met jullie delen. De individuele verpakkingen van de telefoons uit de 9-serie zijn dezelfde als bij de versie die je in de winkel kan krijgen. In deze kit zat ook een Warp Charge 50 wireless charger, dus deze unboxen we ook meteen.

Lees zeker onze review van de OnePlus 9 als je interesse hebt in de nieuwste smartphone van OnePlus. Er is hard gewerkt aan de camera’s voor dit nieuwe model en voor de eerste keer kan je ook genieten van draadloos opladen, weliswaar aan een beperkte snelheid. De review van de OnePlus 9 Pro verschijnt eerstdaags ook online, dus check zeker terug.

Zoals steeds kan je de OnePlus 9-serie bestellen via OnePlus.com of via webwinkels zoals Coolblue.


Gerelateerde artikelen

OnePlus 9 review: start van een nieuw cameratijdperk

De OnePlus 9 is een krachtige telefoon aan een betaalbare prijs. De samenwerking met Hasselblad zorgt bovendien voor een nieuwe camera-ervaring.
Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.