Nieuws

Bang & Olufsen komt met Xbox headset voor 499 euro

Bang & Olufsen Beoplay Portal
Bang & Olufsen stapt ook in de gamingbusiness. Met een nieuwe productlijn moet deze Xbox-headset Beoplay Portal de spits afbijten.

Bang & Olufsen kondigt deze week een nieuwe draadloze Xbox-headset aan. Het gaat om de Beoplay Portal die actieve ruisonderdrukking aan boord heeft met 5.1 bluetooth. Volgens Bang & Olufsen zou de Beoplay Portal vanaf eind april in verkoop gaan voor een prijskaartje van 499 euro.

Beoplay Portal

De bedoeling van B&O was om een headset te ontwerpen die in het plaatje van de Designed for Xbox Limited Series-lijn past. Daarvoor wil B&O dus gamingproducten gaan ontwikkelen met een hoge afwerking en die dus ook een premium prijskaartje hebben. Alle producten in de toekomst zouden ook de Xbox-licentie hebben. Meer over nieuwe producten is er nog niet bekend.

Qua ontwerp zien we een strak design met een premium afwerking. De Beoplay Portal is beschikbaar in zwart en wit en weegt zo’n 282 gram. Zoals je van B&O gewend bent, zal de geluidskwaliteit zeer goed zijn. De headset heeft ook Dolby Atmos aan boord en zal met de Xbox geconnecteerd worden via de 2,4GHz-verbinding.

Volgens B&O zou de batterij van deze headset zo’n 12 uur moeten meegaan inclusief de actieve ruisonderdrukking. Dat is best veel. Gebruik je bluetooth in de plaats, dan zou de headset volgens de audiogigant 24 uur moeten meegaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business