OnePlus Moonbow

Een regenboog is op zich al een zeldzaam natuurfenomeen, maar OnePlus is voor de lancering van de OnePlus 9-serie nog een stapje verder gegaan en maakte een unieke foto van een maanregenboog.

Advertentie

De maanregenboog of moonbow komt hier bij ons zelden natuurlijk voor. Je hebt er immers unieke omgeving voor nodig en die vind je nabij watervallen, omdat er daar vaak permanent een mist van waterdruppels hangt. De kans dat je er een gaat zien in Londen is dus bijna onbestaande. Of toch niet? 

Maanregenboog OnePlus

#TrueColors

Als onderdeel van de #TrueColors campagne die de samenwerking met cameraproducent Hasselblad in de verf te zet, besloot OnePlus zelf een maanregenboog te maken. Als achtergrond werd de gekende Tower Bridge gebruikt. Het tot stand brengen van de maanregenboog nam twaalf uur in beslag en er was zestig ton aan milieuvriendelijk gerecycled water per uur voor nodig. Het uiteindelijke verschijnsel kwam tot leven met behulp van een krachtige lichtprojector van 20.000 lumen. Dankzij de samenwerking met Hasselblad werden de moeilijk waar te nemen kleuren van de maanregenboog gekalibreerd en duidelijk zichtbaar in de cameralens. 

Eerste camera op de maan

Er werd trouwens niet zomaar voor de maan gekozen als onderwerp, want het was een Hasselblad-camera die de eerste foto’s op de maan nam in 1969. Het zal je dan ook niet verbazen dat OnePlus de samenwerking met de legendarische cameraproducent ook de komende jaren nog zal verderzetten

Heb je nog geen OnePlus 9-serie besteld dan kan je er momenteel eentje winnen via de Instagram-pagina van OnePlus, waar de komende weken een wedstrijd loopt rond #TrueColors. Deelnemers worden opgeroepen om hun eigen interpretatie van True visueel weer te geven.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

OnePlus 9 review: start van een nieuw cameratijdperk

De OnePlus 9 is een krachtige telefoon aan een betaalbare prijs. De samenwerking met Hasselblad zorgt bovendien voor een nieuwe camera-ervaring.

First look: Dit is de OnePlus Watch

Met de OnePlus Watch en OnePlus Health-app breidt OnePlus zijn ecosysteem verder uit.

OnePlus 9 Pro review: Alles wat je wil en meer

De OnePlus 9 Pro is op alle vlakken een volwaardig vlaggenschip en een must-have voor iedereen die de volledige OnePlus-ervaring wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here