TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Van cryptoplatform Coinbase dat naar de beurs ging tot een man die 70% van het internet wilde platleggen. En alles daartussen natuurlijk. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Kijktips van de redactie: april 2021

Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips.

Review DJI Mavic Air 2: oerdegelijk & fantastische beelden

De nieuwe Mavic Air 2 zou volgens DJI in vele opzichten beter zijn dan zijn voorganger. Daarom gingen we eens aan de slag met deze drone uit het middensegment.

Interview Davy Kestens: “Cake brengt openheid in een gesloten sector”

De bankingapplicatie Cake probeert voor een revolutie te zorgen binnen de traditionele financiële sector. We spraken met co-founder Davy Kestens over de unieke visie en het businessmodel.

De 5 beste beveiligingscamera’s: een extra paar ogen in huis

Zorg voor dat extra stukje veiligheid met beveiligingscamera's binnen of buiten. Deze camera's houden een oogje in het zeil.

FBI arresteert man die “70 procent van het internet wou vernietigen”

De FBI heeft een man opgepakt die dreigde met een bomaanslag op datacenters van Amazon, om “70 procent van het internet plat leggen”.

Deze LG-modellen krijgen Android-updates

LG komt zijn beloftes na. Deze vijf modellen zullen de komende drie jaar nog van Android-updates voorzien worden.

Spotify lanceert (beperkt) Car Thing

Het Car Thing-device van Spotify is eindelijk officieel gelanceerd. Voorlopig is het wel nog maar in zeer beperkte oplage beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here