OnePlus Watch
Afbeelding: Unbox Therapy.

Er is een update verschenen voor het OnePlus Watch. De Chinese producent wil de mindere reviews ook counteren met een always-on-display.

Advertentie

De eerste lijvige update zou de komende dagen in onze contreien uitgerold moeten worden. In eerste instantie gaat het nog niet om een always-on-display, maar om bug fixes om de stabiliteit te verbeteren. Daarnaast zal de GPS-chip beter aangestuurd worden voor activiteitstracking en lopen of wandelen. Ook de hartslagmeter werd geoptimaliseerd, net als het algoritme dat notificaties synchroniseert. Tot slot werd de raise-to-wake-functie ook nog eens verbeterd. Het gaat dus om eens stevige performance-update.  

Always-on-display 

Later volgt ook nog de optie om het display van de OnePlus Watch altijd actief te houden. OnePlus heeft nog andere aanpassingen op de planning staan. Op Android 6.0 of nieuwer zal je de camera van de smartphone kunnen vanop afstand kunnen bedienen met de OnePlus Watch. Daarnaast zit er ook nog een AI ‘watchface’-achtergrond in de pijplijn, die het 12-uur-formaat en Duits, Italiaans, Spaans en Pools ondersteunt. Tot slot plant OnePlus om alle workout-modi te activeren (dat zijn er meer dan 110). 

De meer accurate activiteitstracking en always on-functie moeten de OnePlus Watch een duwtje in de rug geven. In onze review zagen we al het potentieel van de uitstekende smartwatch, die dankzij z’n gunstig prijskaartje een prima alternatief blijft voor duurdere modellen die niet altijd meer functies bieden. 

Advertentie

Gerelateerde artikelen

OnePlus Watch review: Fast, smooth en sterk geprijsd

De OnePlus Watch is het eerste wearable van de smartphoneproducent dat wereldwijd beschikbaar is en maakt meteen indruk, zelfs zonder Google's WearOS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here