Nieuws

WhatsApp komt met na 24 uur verdwijnende berichten

Verdwijnende berichten WhatsApp
Nu zijn verdwijnende berichten in WhatsApp standaard ingesteld op 7 dagen. Binnenkort kan je ook voor 24 uur kiezen. Al weten we niet wanneer.

Het lijkt erop dat WhatsApp aan een nieuwe functie werkt waarbij gebruikers zelf kunnen instellen wanneer berichten verdwijnen na 24 uur. Tot nu was de enige optie 7 dagen, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Dat blijkt uit aanwijzingen van WABetaInfo. De functie om berichten te laten verdwijnen na een bepaalde periode werkt zowel in privégesprekken als in groepschats. Maar wat wil het bedrijf nu veranderen aan die verdwijnende berichten?

Verdwijnende berichten in WhatsApp

Waarom de chatapp van Facebook nu afkomt met een nieuwe optie waarbij berichten sneller kunnen verdwijnen is nog onduidelijk. De optie voor 7 dagen of niet zullen wel gewoon blijven. Momenteel staat de optie met 7 dagen nog standaard ingesteld, daar komt dus verandering in.

Wanneer Whatsapp die verandering zal doorvoeren is ook niet duidelijk. Het bedrijf heeft nog niet officieel gecommuniceerd dat gebruikers in de toekomst voor 24 uur zullen kunnen kiezen. Wie vandaag al van verdwijnende berichten wil gebruikmaken kan dat door in een WhatsApp-gesprek op het icoon of de naam van het gesprek te tikken. Onder de optie berichten met een vervaldatum kan je de functie dan inschakelen.

Verdwijnende berichten WhatsApp

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business