MSI Tech Meets Aesthetic

Tijdens het Tech meets Aesthetic evenement heeft MSI nieuwe laptops voorgesteld voor gamers en creators. Het gaat over exemplaren voorzien van een 11e generatie Intel Core H CPU's en RTX 3080 grafische kaarten.


MSI focust zich sinds enige tijd steeds meer op content creators en voor hen mag een laptop er al eens wat gelikter uitzien. Toch zijn ook prestaties niet onbelangrijk en daarom leveren deze nieuwe modellen al snel tot 30 procent extra prestaties over de vorige generatie. Andere handigheden, zoals Thunderbolt 4 en WiFi 6E zijn ook aanwezig.

Creator Z16, M16 en Z17

De nieuwe Z16 en M16 Creator-laptops halen hun inspiratie bij de gouden ratio om zo de productiviteit te verhogen. De displays hebben een verhouding van 16:10 en zijn beschikbaar in maximaal een QHD+ resolutie met 100% DCI-P3 kleurengamma. In het geval van de Creator 17 wordt er gebruik gemaakt van een Mini LED-display dat zorgt voor een maximale helderheid van 1.000 nits en een groot kleurbereik. Het geheel werd verpakt in een zwarte aluminium behuizing.

MSI Tech Meets Aesthetic

GE Raider, GS Stealth en GP Leopard

De GE Raider-serie kennen we nog van vorig jaar, toen we de GE66 Raider reviewden. De lichtbalk blijft ook deze generatie behouden terwijl we binnenin een NVIDIA GeForce RTX 3080 GPU vinden met een TGP van maar liefst 165W. Een hoge verversingssnelheid is uiteraard cruciaal voor gamers en daarom is er de keuze tussen 360Hz, QHD 240Hz of 4K UHD 120Hz. 


Wie sterke prestaties wil in een knap jasje kan kiezen voor de GP76/66 Leopard met een 11th Gen Intel Core i7 Processor, wat de laptops uitermate geschikt maakt voor zware werkgerelateerde zaken en natuurlijk gaming. De GS76/66 Stealth laptops zijn dan weer de ideale keuze als het draagbaar mag en zij komen met QHD-display van 240Hz. 

MSI Tech Meets Aesthetic

GL Pulse GL, Sword, and GF Katana

Nieuw zijn de GL66 en GL76 Pulse laptops. Deze zijn voorzien van RTX 3060 grafische kaarten en moeten een budgetvriendelijk alternatief vormen voor bovenstaande toestellen. De MSI Sword 17, Sword 15, GF76 Katana en GF66 Katana moeten gebruikers dan weer inspireren met een ontwerp door Tsuyoshi Nagano, de bekende Japanse tekenaar. Ook hier gaat het om laptops met een RTX 3060.

MSI Tech Meets Aesthetic

Het Tech meets Aesthetic event kan je op MSIology bekijken vanaf 13u.


Gerelateerde artikelen

MSI GE66 review: Gaming laptop van het hoogste niveau

De MSI GE66 heeft heel wat te bieden voor de competitieve gamer, van het prachtige 240Hz scherm tot de spetterende prestaties van de RTX 2070 Super.

MSI RTX 3080 Gaming X Trio review

De MSI RTX 3080 Gaming X Trio is een van de beste opties voor de hardcore gamer die echt alles uit zijn GPU wil halen.