iPad Mini

Het lijkt erop dat Apple in de herfst een nieuwe versie van de iPad Mini lanceert. Het toestel zou kleiner kunnen worden dan zijn voorganger.

Advertentie

De doorgaans betrouwbare Bloomberg-analist Mark Gurman vertelde in zijn recentste Power On-nieuwsbrief dat de langverwachte update voor de iPad Mini er deze herfst aankomt. Hoewel Gurman niet tot in detail voorspelt hoe het toestel er zal gaan uitzien, liet hij eerder al weten dat Apple de home-knop zou laten vallen en de randen dunner zou maken. Het aangepaste design zou doen denken aan dat van een kleine iPad Air. De nieuwe iPad Mini zou zelfs iets kleiner kunnen zijn dan het huidige model.

Grootste update iPad Mini 

Volgens de analist gaat het om de meest ingrijpende aanpassing sinds de lancering van de iPad Mini in 2012. Sindsdien heeft Apples kleinste tablet weinig uiterlijke updates gekregen. Zelfs de basis-iPad veranderde door de jaren heen sterker. Dat de kleine tablet een make-over krijgt lijkt onvermijdelijk, al was het maar om het product nieuw leven in te blazen en de sales wat op te krikken. Daarnaast mag het toestel ook niet te lang uit de toon vallen tegenover zijn broertjes en zusjes.

Ook nieuwe iMac 

Gurman gaf tot slot ook nog mee dat Apple aan een opvolger werkt voor de 27 inch-iMac. Die wordt groter en krijgt een nieuw design. Uiteraard krijgt hij ook een volledig nieuwe chipset, maar daarover tast iedereen nog in het duister.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here