Windows 365

Microsoft Cloud PC oftwel Windows 365 is de naam van het besturingssysteem in de cloud. Beschikbaar vanaf 2 augustus.

Advertentie

Waar het deze ochtend nog om een gerucht ging, is het nu werkelijkheid geworden. Windows 365, dat is de naam voor de Cloud PC van Microsoft. Vol trots stelde Satya Nadella de nieuwe dienst voor. Windows 365 wordt de cloudversie van Windows 10 en later ook Windows 11. De service is vandaag vooral gericht op bedrijven van alle groottes. Door de veranderende manier van zakendoen zag Microsoft een opportuniteit om een eigen Cloud PC te ontwikkelen. We werken thuis, in de koffiebar, op kantoor of op een vakantieoord. Het maakt niet uit waar, overal zal je toegang krijgen tot Windows 365.

Windows 365

Met de nieuwe dienst wil Microsoft tonen dat het meer kan. Snelheid, veiligheid en eenvoud zijn belangrijke sleutelwoorden. In één oogopslag kan je je aanmelden en krijg je al je favoriete apps, tools en documenten ter beschikking. En dat op eender welk toestel, waar ook ter wereld. Zolang je de login van je Microsoft-account maar kent.

De nieuwe dienst zal algemeen uitgerold worden vanaf 2 augustus dit jaar. Zoals vermeld zal Windows 365 bij aanvang alleen beschikbaar zijn voor bedrijven maar later zou er ook een particuliere versie uitkomen.

Windows 365
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here