Het volgende Samsung Galaxy Unpacked-evenement vindt officieel plaats op 11 augustus. De datum is bevestigd door slimme assistent Bixby en inmiddels ook door Samsung zelf.

Advertentie

Samsung kondigt in een officiële video aan dat het Samsung Galaxy Unpacked-event plaatsvindt op 11 augustus. SamMobile merkte eerder op dat je aan Bixby kunt vragen wanneer het volgende Unpacked-evenement plaatsvindt. Er verschijnt vervolgens de volgende morsecode in beeld: ‘._ .._ __. .._ … _ .____ .____’. Als we dit ontcijferen komt daar ’11 augustus’ uit.

Tijdens het Samsung Galaxy Unpacked-event verwachten we een hoop aankondigingen van nieuwe toestellen. Er gaan al langere tijd geruchten rond dat de vouwbare Samsung Galaxy Z Fold 3 en Samsung Galaxy Z Flip 3 worden getoond. Aangezien er bij het event de tekst ‘Get ready to unfold’ staat, is dit zo goed als zeker. Daarnaast wordt er gesproken over de komst van de Samsung Galaxy Watch 4, evenals de draadloze oortjes van Samsung: de Galaxy Buds 2.

In januari van dit jaar verscheen de Samsung Galaxy S21-reeks. Het is nog niet duidelijk of de ‘Fan Edition’ van dit toestel ook zal worden aangekondigd op 11 augustus, maar de S21 FE is wel een smartphone die in de (nabije) toekomst wordt verwacht.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here