TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van Twitter die een downvote uittest tot de nieuwe OnePlus Nord 2 5G en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht

Advertentie

Gerelateerde artikelen

TechPulse sportzomer: win de TCL 20L+ t.w.v. 259 euro

De komende week mag de redactie van TechPulse iemand blij maken met de nieuwe TCL 20L+ smartphone ter waarde van 259 euro. Waag je kans!

DuckDuckGo Email Protection beschermt gebruikers tegen onzichtbare trackers

De privacyvriendelijke zoekmachine DuckDuckGo introduceert een nieuwe e-maildienst waarmee gebruikers zich kunnen beschermen tegen onzichtbare trackers.

Tesla verlaagt prijs Full Self-Driving upgrade

De prijs van de nieuwe Full Self-Driving-functie van Tesla is door het bedrijf met 33 procent verlaagd. Met de FSD-functie beschikken Tesla-auto's over 'volledig zelfrijdende' hardware.

Streaming-kijktips van de redactie: juli 2021

Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips.

Bpost lanceert ‘Mijn Post’ in My Bpost app

De post komt met een nieuwe service voor gebruikers van de My Bpost app: Mijn Post. Het digitaliseert als het ware je brievenbus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here