TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van Facebook metaverse tot de eerste Tesla Model Y’s die in Duitsland van de band gaan rollen en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Magment-beton laadt elektrische voertuigen op tijdens het rijden

In de Amerikaanse staat Indiana test het Department of Transport (INDOT) een nieuw soort cement dat EV's zou kunnen opladen tijdens het rijden.

Arlo Pro 4: een slimme en snelle beveiligingsoplossing

De Arlo Pro 4 is een beveiligingscamera voor buitenshuis. De opvolger van de Arlo Pro 3 beschikt over een snellere wificonnectiviteit, is draadloos en is te gebruiken zonder Arlo SmartHub. Naast de draadloze connectiviteit is de Pro 4 zowat een exacte kopie van de Pro 3, en dat is prima.

iPhone 13 lanceert morgen: wat mogen we verwachten?

Morgen zal Apple de nieuwste generatie van de iPhone voorstellen. Een overzicht van alle geruchten over de iPhone 13 lees je hier.

De beste sportapps in 2021

De zomer is er, dus het wordt tijd om al die sportieve voornemens waar te maken. Wij helpen je alvast een handje. Dit zijn de beste sportapps.

Zo maak je een export/back-up van je Gmail

Hoe maak je een export of back-up van je Gmail of andere Google-diensten? TechPulse legt het voor je uit in drie eenvoudige stappen.

Unifiber krijgt groen licht om glasvezelinternet in Wallonië te leggen

Het liefdeskind van Proximus en Eurofiber is geboren. Unifiber wil tegen 2028 minstens 500.000 gezinnen en KMO’s in Wallonië voorzien van fiberinternet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here