Fitbit Charge 5

Er zijn na enkele weken nieuwe beelden uitgelekt van de Fitbit Charge 5. Ze komen deze keer van Evan Blass.

Advertentie

Evan Blass (@evleaks) heeft op Twitter afbeeldingen gedeeld waarop we de nieuwe Fitbit Charge 5 mogelijk in zijn geheel kunnen aanschouwen. De beelden komen volgens Blass van een betrouwbare bron. Enige tijd geleden kwam er al een beeld online waarbij vermoed werd dat het om de nieuwe Charge 5 zou gaan.

Fitbit Charge 5

Zoals je kan zien heeft de opvolger van de Fitbit Charge 4 een totaal nieuw design gekregen. Het scherm lijkt groter te zijn en doet ons vooral denken aan de recent gelanceerde luxe-Fitbit. Bovendien krijgt de Fitbit Charge 5 een kleurenscherm. Ook daarin komt het model overeen met het huidige luxemodel.

Helaas blijven verdere details uit. Zo is het bijvoorbeeld onduidelijk waarvoor de visuals links op het scherm dienen. Mogelijk heeft het te maken met je activiteitsdoelen. Net zoals bij de Apple Watch kan je het display zo instellen zodat je in één oogopslag weet of je je doel bijna gehaald hebt.

Het is nog onduidelijk wanneer de smartwatchfabrikant – die intussen onderdeel is van Google – de nieuwe Charge zal lanceren. Bovendien is het mogeljk dat het nieuwe Wear OS naar het model zal komen. Echter is dat informatie die niet bevestigd werd. Net zoals de Charge 4 zal dit nieuwe model rond de 100 euro gaan kosten.

De Fitbit Charge 4 (links) tegenover de nieuwe Charge 5.
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here