Nieuws

Bose lanceert nieuwe QuietComfort 45 voor 349 euro

Bose QuietComfort 45 (2)
Na de iconische Bose QuietComfort 35 en 35 II heeft de audiospecialist enkele jaren aan ontwikkeling gespendeerd. Dit is de nieuwe QuietComfort 45.

Deze week introduceert Bose de nieuwe QuietComfort 45 met verbeterde ruisonderdrukking, nieuwe AWARE-modus, betere stemisolatie, en 24 uur batterijduur op één oplaadbeurt. De hoofdtelefoon vervangt de QuietComfort 35 II, maar behoudt zijn geweldige audioprestaties. De nieuwe QuietComfort 45 zal beschikbaar zijn vanaf 30 september en is nu al vooruit te bestellen.

Bose QuietComfort 45

De QuietComfort® 45 heeft slechts twee standen, die beiden worden bereikt met een nieuw actief ruisonderdrukkingssysteem en een nieuw elektronicapakket. In de QUIET-modus zijn de microfoons binnen en buiten de oorschelpen samen met een gepatenteerde digitale chip in staat om ongewenste geluiden in de middenfrequenties (denk aan treinen, drukke kantoorruimtes en cafés) te detecteren, te meten en erop te reageren.

In de AWARE-modus schakelt de QC45-hoofdtelefoon over op volledige transparantie, waardoor alle geluiden weer te horen zijn – net zo natuurlijk, duidelijk en snel – zonder dat de hoofdtelefoon afgezet moet worden. 

Stemisolatie

Voor telefoongesprekken en commando’s kunnen QC45-eigenaars hun ruisonderdrukking delen met de ontvanger. Een bundelvormige array isoleert hun stem, terwijl een afwijzingsarray de hoorbare afleiding om hen heen dempt en blokkeert – zoals een koffiemolen of een blaffende hond – zodat deze niet wordt opgepikt en doorgegeven aan degene met wie ze praten.

Verder ondersteunt de nieuwe hoofdtelefoon Bose SympleSync, bluetooth 5.1 en een batterijduur van 24 uur. Bovendien claimt de audiogigant dat de nieuwe QuietComfort 45 in amper 2,5 uur volledig kan worden opgeladen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business