Nieuws

VanMoof haalt 128 miljoen dollar vers geld op voor verdere ontwikkeling

VanMoof
E-bikeproducent VanMoof heeft in een nieuwe financieringsronde 128 miljoen dollar opgehaald voor de verdere uitbreiding van het merk.

Vandaag maakte het Nederlandse e-bike merk VanMoof bekend dat ze 128 miljoen dollar aan nieuwe investeringen hebben opgehaald tijdens een Serie C-financieringsronde. Deze financiering werd geleid door Hillhouse Investment, een participatiemaatschappij gevestigd in Azië en versterkt VanMoof als marktleider om de wereldwijde aanschaf van e-bikes te stimuleren en helpt de verdere groei van het bedrijf te bevorderen.

Het bedrijf zal de fondsen gebruiken om zijn productiecapaciteit te verhogen, de ontwikkeling van nieuwe technologie voort te zetten, de specificaties en betrouwbaarheid van de fietsen te verbeteren en bestaande barrières om te fietsen weg te nemen. 

VanMoof richt zijn pijlen op de toekomst

Naast Hillhouse Investment omvat de Serie C-financiering investeringen van Gillian Tans, voormalig CEO van Booking.com, en bestaande investeerders Norwest Venture Partners, Felix Capital, Balderton Capital en TriplePoint Capital.

Met een krachtige motor, automatisch elektrische versnellingen, geïntegreerde antidiefstaltechnologie en het Apple Find My-netwerk, zijn de VanMoof S3 & X3 perfect uitgerust voor de ultieme rijervaring.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business