Nieuws

Segway lanceert Navimow robotmaaier met GPS

Segway Navimow
De Segway Navimow is het laatste nieuwe product in het gamma van het gelijknamige bedrijf. Voor 1299 euro is hij van jou.

Segway, het iconische merk van de Segway PT, heeft een nieuw product in zijn gamma. De Navimow is een nieuwe robotmaaier met een ingebouwd GPS-systeem. Daardoor is het niet meer nodig om kabels te trekken door je tuin of andere complexe systemen in te stellen. De GPS doet het werk voor jou, je moet alleen zelf de grenzen van je tuin instellen via de bijhorende mobiele app.

De beste robotmaaier voor jouw tuin: 7 alternatieven

Segway Navimow

Segway heeft zijn Navimow voorzien van een zogenaamd Exact Fusion Locating System. Daarmee is de robotmaaier in staat om tot 2cm nauwkeurig grenzen en afstanden te bepalen. Bovendien rijdt deze robotmaaier niet random door je tuin maar maakt hij gebruik van een pad dat hij zelf bepaald heeft.

De Navimow heeft volgens Segway een IPX6 rating gekregen waardoor het ook heel eenvoudig is om je robotmaaier af te spoelen. De robotmaaier is voorzien van enkele features waarbij de interne sensoren flexibel ingezet kunnen worden. Een hond, je kinderen, een bal of eender welk voorwerp wordt meteen herkend. Als de batterij op een laag pitje staat zal de Navimow – net zoals de concurrentie – terugrijden naar zijn laadstation en nadien verdergaan waar hij gestopt is.

Er zijn vier modellen beschikbaar (afhankelijk van de grootte van je tuin). Prijzen starten bij 1199 euro en kunnen oplopen tot 2499 euro voor het topmodel met 4G-ondersteuning.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business