Op het Apple Event van september heeft Tim Cook & co. een nieuwe generatie van de populaire iPad en de iPad Mini.

Advertentie

Het grootste launch event van Apple is van start gegaan. California Streaming heeft heel wat voor ons in petto vanavond. Om de spits af te bijten toont het team van Tim Cook vanavond een nieuwe generatie iPad.

iPad 9

Apple heeft de nieuwe iPad (9e generatie) geïntroduceerd met A13 Bionic-chip. De nieuwe iPad is verkrijgbaar vanaf 389 euro en heeft een 10,2-inch Retina-display met True Tone, een 12‑MP ultragroothoekcamera aan de voorkant met ‘Middelpunt’, ondersteuning voor Apple Pencil (1e generatie) en Smart Keyboard,hetintuïtieve iPadOS 15 en twee keer zoveel opslagruimte als de vorige generatie.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe iPad is vanaf vandaag te bestellen voor 389 euro.

iPad Mini 6

Naast een nieuwe iPad werden de fans ook getrakteerd op een iPad Mini van de 6e generatie. Het toestel heeft groter 8,3-inch Liquid Retina-display en in vier leuke kleuren. De nieuwe iPad mini is uitgerust met de gloednieuwe A15 Bionic-chip en heeft volgens Apple tot 80% snellere prestaties dan de vorige generatie.

Dankzij de nieuwe USB-C-poort kun je sneller met externe apparaten werken en de Cellular-modellen met 5G maken mobiel werken nog flexibeler. Het model heeft ook verbeterde camera’s, Middelpunt (Center Stage) en ondersteuning voor Apple Pencil (2e generatie) gekregen.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe iPad mini is vanaf vandaag te bestellen voor 559 euro.

8e generatie iPad.
De nieuwe iPad Mini krijgt USB-C en 5G.
Een nieuwe 12MP-sensor en Center Stage op de iPad Mini.
Alle features van de nieuwe iPad Mini op een rijtje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here