Apple event Unleashed

Op 18 oktober krijgen we naar alle waarschijnlijkheid enkele nieuwe Mac-modellen te zien. Bovendien wordt macOS Monterey dan uitgerold.

Advertentie

Gisterenavond heeft Apple zijn laatste event van het jaar bekendgemaakt. Zoals verwacht komt er op 18 oktober nog een keynote waarop Tim Cook & Co. macOS Monterey en mogelijk één of twee nieuwe Macbooks met de vermeende M1X-chipset zal voorstellen. De keynote wordt door Apple benoemd als het “Unleashed event” en zal om 19 uur onze tijd van start gaan zoals gewoonlijk.

Apple Unleashed

Net zoals in september zal je het Unleashed event kunnen volgen live vanuit het Steve Jobs Theater. Naar verwachting heeft Apple verschillende nieuwe Mac-modellen voor ons in petto. Na de lancering van de M1-chipset gaan er al een tijdje de geruchten rond dat de iPhonebouwer een opvolger klaar heeft voor Pro-modellen.

In dat opzicht zou het dus logisch zijn als we volgende week maandag een nieuwe MacBook Pro of iMac Pro met M1X-chipset zullen te zien krijgen. Er zijn ook aanwijzingen dat er een nieuwe Mac Mini op komst is en volgens analyst Mi-Chi Kuo zou er ook een MacBook Air met miniled-display klaarstaan. Al vermoed ik zelf dat die laatste het daglicht niet zal zien volgende week. De focus zal naar alle waarschijnlijkheid liggen bij macOS Monterey en de nieuwe chipset.

Wil je via YouTube volgen? Stel dan zeker een herinnering in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here