Nieuws

OnePlus introduceert Nord 2 x Pac-Man Edition

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition
OnePlus heeft de OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition aangekondigd. Die speciale versie van de Nord 2 is een eerbetoon aan het icoon van weleer.

Het is zeker niet voor het eerst dat OnePlus zijn toestellen verbindt aan grote namen uit de techindustrie. Zo waren er eerder al samenwerkingen met Marvels Avengers, McLaren en Cyberpunk 2077. Volgens OnePlus heeft Pac-Man gaming mee groot gemaakt bij het publiek. De vertrouwde specs van de Nord 2 worden daarom dus in een speciaal jasje gestoken: de OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition.

Op het ontwerp van de behuizing zelf is het nog even wachten, al zal de gele veelvraat uit de jaren 80 ongetwijfeld een prominente plaats krijgen. Bovendien zal volgens OnePlus ook het materiaal en de afwerking verschillen van dat van de gewone Nord 2. De achtercover krijgt een dual-layer-ontwerp met fosforescerende (glow-in-the-dark)-inkt op de binnenste laag. Za zal de achterkant van het toestel oplichten in het donker en het bekende doolhof van Pac-Man projecteren. 

Nord 2 x Pac-Man Edition 

“Deze unieke editie is meer dan een kloon van de UI van OxygenOS met een knipoog naar PAC-MAN”, laat OnePlus weten. “De software van het toestel is volledig ‘gegamificeerd’ door het invoegen van games, challenges en tal van exclusieve (en verborgen) branded content met elementen die je zelf kan ontgrendelen”, aldus het merk.

De speciale editie zal verkrijgbaar zijn in een enkele variant met 12GB RAM en 256GB opslag, voor de prijs van 529 euro. Meer details worden binnenkort bekendgemaakt. Vanaf vandaag hebben leden van de OnePlus-community de kans om een OnePlus Nord 2 x PAC-MAN te winnen via de officiële website.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business