Nieuws

Teza is de nieuwste 4K UHD-webcam van Trust

Teza Trust
Trust heeft zopas zijn nieuwe 4K UHD-webcam Teza voorgesteld. De straffe webcam moet wie thuis werkt of opnames maakt beter in beeld brengen.

Het merk stelt vast dat er een grote behoefte is aan een betaalbare UHD-webcam die in 4K kan filmen. Daarom heeft Trust de Teza naar eigen zeggen voorzien van een betere diepteperceptie, levendigere kleuren en een hogere resolutie van 3840 bij 2160 pixels. Die UDH-video wordt aan 30 frames per seconde geregistreerd. 

Teza mikt op kwalitatieve calls 

Daarnaast kan de Teza filmen in een diagonaal gezichtsveld van 74 graden en gebruikt hij twee geïntegreerde microfoons om je goed verstaanbaar te maken tijdens calls. De dubbele stereomicrofoon kan volgens Trust audio in hogere kwaliteit opnemen en pikt door zijn stereo-configuratie helder geluid op, uit meerdere richtingen. Die full-duplex moet ervoor zorgen dat het gesprek ononderbroken bidirectioneel verloopt. Het bereik van de microfoons bedraagt 5 meter.

Tot slot kan de Teza volgens Trust ook nog uitpakken met een volledige autofocus, tegenlichtcompensatie en een witbalans voor realistische kleuren. De webcam connecteert met je pc via een afneembare USB-A-naar-USB-C-kabel en is plug-and-play.  

Een exacte lanceringsdatum is er nog niet, maar aangezien onze redactie je binnenkort een uitgebreide review kan voorschotelen, vermoeden we dat de Teza begin december in de winkelrekken zal liggen. De adviesprijs bedraagt 129,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business