Nieuws

Lenovo introduceert nieuwe large format displays voor CES 2022

Large format displays
Lenovo introduceert enkele weken voor CES 2022 een nieuwe reeks ThinkVision Large Format Displays (LFD's) voor vergader- en onderwijsruimtes.

De displays zijn gericht op samenwerkingen tussen personen op kantoor en diegenen die thuis werken. De ThinkVision T86, T75 en T65 zijn de nieuwste large format displays van Lenovo. Dankzij heldere 4K- schermen, geïntegreerde whiteboardsoftware met een comfortabele schrijfervaring, ingebouwde speakers, microfoons en een modulaire webcam voor slimmere videogesprekken wil het merk gebruikers nog beter laten samenwerken. 

Het display wordt aangedreven door een krachtige system-on-chip (SoC) met ingebed Android-besturingssysteem, en beschikt over een eenvoudige grafische gebruikersinterface voor toegang tot de meest gebruikte functies. Presentaties geef je ofwel direct vanuit de embedded software, of vanaf een pc via HDMI-kabel of draadloze verbinding met de W20-dongle. De 8-array microfoon laat geen stem ongehoord en de 4K AI-webcam met een beeldhoek van 122 graden en 4x digitale zoom garandeert optimaal beeld. Een geïntegreerde voicetrackfunctie zorgt voor een focus op de spreker. De webcam sluit aan via een kabelloze USB-connector, is beveiligd met een anti-diefstalschroef, en bevat een lenssluiter en privacyverlichting. 

Lenovo Smart Whiteboard

Met het Lenovo Smart Whiteboard voegt het merk een nieuwe dimensie toe aan het ThinkVision LFD-portfolio. Het grote 86-, 75- of 65-inchcanvas legt ideeën en notities vast, en voert brainstormsessies zo efficiënt mogelijk uit. De T-serie displays moeten de betrokkenheid van de deelnemers verhogen. Aantekeningen kunnen worden gemarkeerd, gekopieerd of verwijderd worden, en gebruikers kunnen in- of uitzoomen op specifieke gebieden van aantekeningen of tekeningen. 

Alle ThinkVision Large Format Displays hebben dezelfde technische specificaties, waaronder: 

  • 4K resolutie tot 400 nits helderheid met Antiglare-coating 
  • Infraroodtouch met +- 1mm nauwkeurigheid 
  • System-on-chip met krachtige prestaties en embedded Android, 4G RAM en 64GB Flash-geheugen 
  • Draadloze projectie via W20 draadloze dongle 
  • Meerdere ingangen voor input en output, waaronder USB Type-C, USB 3.0, HDMI, DisplayPort, Ethernet, Serial interface en audio 
  • Omgevingsgevoelige lichtsensor past helderheid aan de ruimte aan 
  • De sensor voor menselijke aanwezigheid bespaart energie door het scherm automatisch in te schakelen, en schakelt het weer uit zodra alle deelnemers de ruimte hebben verlaten 
  • 2 x 15-Watt luidsprekers, ingebouwde 8-array microfoon en 4K AI-ondersteunde camera 

Prijzen en beschikbaarheid 

De ThinkVision T65, T75 en T86 zijn in Europa beschikbaar vanaf juni en kosten respectievelijk 2.999, 3.999 en 6.999 euro.

Meer informatie vind je op http://www.lenovo.com/CES 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business