Google zet het uitrollen van zijn december-update voor de Pixel 6 en Pixel 6 Pro even stil vanwege grotere problemen die het eerst wil aanpakken.

Advertentie

Gebruikers die de update nog niet binnen hebben voor hun toestellen zullen er dus nog even op moeten wachten. Het bedrijf meldde de vertraging bij het uitrollen van de update gisteren in een post op de community page van de Pixel-smartphones. Google startte een onderzoek nadat bleek dat veel gebruikers na de update klaagden over het wegvallen van de verbinding tijdens telefoongesprekken. De fabrikant wil dit eerst oplossen alvorens het update verder uitrolt.

De december 2021-update voor de Pixel 6-reeks bracht verscheidene fixes en nieuwe functies. Zo zou het toestellen de mogelijkheid geven om 23W snelladen te behalen met de Pixel Stand 2. Er is ook ondersteuning voor het gebruik van je smartphone als digitale autosleutel. Gebruikers die de update nog niet hebben, zullen moeten wachten tot de volgende update rond eind januari.

Downgrade

Google raadt ook gebruikers aan die de update wel hebben en nog steeds verbindingsproblemen hebben om terug te keren naar een vorige versie van de software. Dat kan met de Android Flash Tool en het terugschakelen naar de fabrieksinstellingen. Zorg er dan wel voor dat je een back-up van je smartphone maakt.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here