galaxy s22

Mogelijk gaat Samsung de Galaxy S22 voorstellen op zijn volgende Unpacked, dat op 8 februari gepland staat. Zo meldt het Koreaanse Digital Daily.

Advertentie

“We kunnen bevestigen dat het evenement op 8 februari zal plaatsvinden en zijn aan het bekijken wat de timing zal worden voor het versturen van uitnodigingen. Wellicht zal dat eind januari zijn”, zo zegt een woordvoerder van Samsung aan Digital Daily. Pre-orders voor de Galaxy S22 zouden dan vanaf 9 februari geplaatst kunnen worden en op 24 februari worden de smartphones wellicht naar verkooppunten verscheept.  

Galaxy S22 krijgt drie modellen 

Mogelijk zal Samsung drie versies van de Galaxy S22 voorstellen: De Galaxy S22, S22 Plus en S22 Ultra. Volgens de vele geruchten zullen alle drie de toestellen uitpakken met extra heldere displays. Daarnaast krijgt de camera van de Galaxy S22 Ultra vermoedelijk een ‘Super Clear Lens’, voor haarscherpe beelden.  

De primaire chip wordt wellicht Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1. Samsung zou die zelf gaan produceren. Toestellen die buiten de VS verkocht worden, krijgen dan weer mogelijk de Exyonos 2200-chip die een GPU gebruikt op basis van AMD’s RDNA 2-architectuur. Die chip zou ray tracing kunnen ondersteunen. 

Er zijn van de smartphone al verschillende afbeeldingen gelekt, zoals het beeld bovenaan het artikel van notoir leaker Evan Blass. Zowel de planning voor de volgende Unpacked als de releasedatum voor de smartphones moeten wel nog door Samsung zelf bevestigd worden. Maar naar goede gewoonte gebeurt dat jaarlijks rond dezelfde tijd. De kans dat de info uit het lek klopt, is dus vrij groot. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here