Nieuws

Samsung rolt Galaxy S22-functies uit naar oudere toestellen

Samsung breidt zijn One UI 4.1 uit naar een hele waaier aan oudere toestellen, en voorziet ze ook van enkele bijkomende functies.

Samsung-fans met al dan niet recente smartphones mogen dus beginnen uitkijken naar de komst van allerlei nieuwigheden van de Galaxy S22-serie op hun toestel. Dat meldde Samsung in een bericht op zijn website. De techreus wil zijn One UI 4.1 naar oudere smartphones en tablets brengen. Naast de software-update zullen de toestellen ook van allerlei nieuwe apps kunnen genieten.

De Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 zullen de eerste toestellen zijn die de update krijgen. Daarna volgt de Galaxy S21-reeks, Galaxy A-serie en Tab S7 FE. Ook de Z Fold, Z Flip, S20-, Note-, S10-, A- en Tab S-reeksen mogen de software verwachten.

Daar komen nog enkele functies bij, waaronder Google Duo live sharing. Hiermee kan je jouw scherm delen met andere gebruikers terwijl je in gesprek bent. Het nieuwe toetsenbord met Grammarly zal jouw berichten van de nodige grammaticale ondersteuning voorzien. Daarnaast krijgen ze ook toegang tot nieuwe camera-features, waaronder de Expert RAW-fotobewerkingapp, betere opties om foto’s te delen, Quick Share en Object Eraser. Dit laatste geeft je de mogelijkheid om bepaalde objecten op de achtergrond of in reflecties te verwijderen.  

Momenteel is het nog niet duidelijk wanneer de updates worden uitgerold. Het is dus perfect mogelijk dat de nieuwe functies nog even op zich laten wachten, al lijkt dat ons niet het geval.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business