Nieuws

Twitter laat je GIF’s maken met je camera

Twitter
Twitter geeft zijn gebruikers de mogelijkheid om zelf GIF’s te maken met de camera van hun iOS-toestel, en deze daarna te versturen.

Heb je zin om leuke gebeurtenissen uit jouw dag extra onvergetelijk te maken in een tweet? Dan moet je niet lang meer wachten. Twitter lanceert een nieuwe feature waarmee je rechtstreeks met jouw camera-app GIF’s kan maken en deze meteen posten. Het platform kondigde de komst van de nieuwe functie aan in een tweet. De functie is vanaf nu beschikbaar voor alle gebruikers, maar wel enkel op iOS-smartphones. Het is nog niet helemaal zeker wanneer en of dit ooit naar Android komt.

De nieuwe feature werkt zeer eenvoudig. Druk in de iOS-app van Twitter op de knop om een nieuwe tweet te maken, en ga vervolgens naar jouw camera. Stel daar de GIF-modus in en druk op opnemen. Hiermee heeft de nieuwe optie aardig wat weg van de Boomerangs die je met Instagram kan maken. Twitter was met zijn aankondiging zo vriendelijk om een klein stappenplan te voorzien, dat je hieronder kan terugvinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business