Nieuws

Garmin lanceert Vivosmart 5 fitness tracker als alternatief voor smartwatch

Garmin Vivosmart 5 fitness tracker
Met de Vivosmart 5 lanceert Garmin een nieuwe eenvoudige fitness tracker die je moet helpen bij het opvolgen van je gezondheid.

De Garmin Vivosmart 5 voorziet gebruikers in alle relevante functies die je verwacht bij een fitnesstracker, van het tellen van stappen en hartslagmonitoring tot slaaptracking en ingebouwde programma’s voor activiteiten zoals wandelen en zwemmen. Garmin hoopt zo een interessant alternatief te kunnen aanbieden voor smartwatches. 

De Vivosmart 5 heeft een ontwerp dat kenmerkend is voor fitness trackers. Het OLED-display met touch is weliswaar 66 procent groter dan dat van zijn voorganger, met grotere tekst en een makkelijk te gebruiken interface. Garmin belooft tot zeven dagen batterijduur en probleemloos gebruik tijdens het zwemmen of douchen. Een ingebouwde GPS is niet aanwezig, maar er kan gebruik gemaakt worden van je smartphone voor het verzamelen van gelijkaardige data. iOS- en Android- gebruikers zullen ook notificaties kunnen raadplegen op de Vivosmart 5 en in geval van nood kan er snel een sms naar een contact voor noodgevallen gestuurd worden. 

Garmin Vivosmart 5 fitness tracker

“Garmin begrijpt dat er heel wat klanten zijn die het comfort en eenvoudige gebruik van een fitness tracker verkiezen,” zegt Dan Bartel, VP of Global Consumer Sales. “De Vivosmart 5 is er wanneer je het nodig hebt en stoort niet wanneer dat niet het geval is, of je nu je slaap, hartslag of activiteiten trackt of gewoon sms berichten leest.”

Prijs en beschikbaarheid

De Garmin Vívosmart 5 fitness tracker is meteen beschikbaar in drie kleuren: wit, zwart en munt voor een prijs van 149,99 euro. Consumenten hebben de keuze tussen een Small/Medium formaat of Large.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business