Nothing
Beeld: Nothing

Lipstickoortjes van Nothing? Geen zorgen: je oren krijgen er geen extra kleurtje of laagje vet bij, maar de oplaadcase van de Ear (1) moet wel compacter zijn.

Advertentie

Wat begon met niets, lijkt inmiddels steeds meer ‘iets’ te worden, is het beeld bij Nothing. Vorig jaar introduceerde de startup van Carl Pei zijn eerste product, de Ear (1). Het doorzichtige ontwerp en de scherpe prijsstelling zorgde zelfs voor een flink verkoopsucces – in januari had het Britse bedrijf bijna een half miljoen draadloze oortjes verkocht. Om dit succes nog wat op te rekken zou een opvolger – die technisch vrijwel identiek zou zijn – voor de deur staan, schrijft Mukul Sharma op Twitter.

Nothing Ear (1) Stick

Sharma deelde één afbeelding waarop de draadloze oortjes in hun oplaadcase te zien zijn. Interne wijzigingen zijn uiteraard lastig op te maken, maar het ontwerp van de oortjes zelf lijkt zo goed als gelijk aan zijn voorganger. De referentie ‘Stick’ verwijst in dit geval dan ook niet naar de oortjes of het interne ontwerp, maar naar de oplaadcase van de Ear (1) Stick.

Het zichtbare gedeelte van het ontwerp van de oplaadcase doet denken aan een cilindervormige verpakking van lipstick of eerder lipgloss. Aan de rechterzijde lijkt ook een kier zichtbaar; dat wijst mogelijk op een uitschuifmechanisme om de oortjes uit het oplaadhoesje te nemen. Dat is, zeker gezien de beperkte details die in de huidige beelden zichtbaar zijn, echter lastig te zeggen. Zekerheden zijn er in het verhaal rondom de Ear (1) Stick dan ook niet.

Evenement op 12 juli

Of en wanneer Nothing de Ear (1) Stick lanceert is nog onbekend. Mogelijk plant het bedrijf de lancering tezamen met zijn eerste smartphone, de Phone (1). Dat toestel wordt op 12 juli door Nothing geïntroduceerd en zal vervolgens op uitnodigingsbasis te koop zijn in Europa voor rond de 400 euro. Over prijzen van de vernieuwde oortjes zijn nog geen details bekend. De originele Ear (1) draadloze oortjes zijn te koop voor 99 euro.


Komt het liefst alles te weten over de nieuwste smartphones, hardware en mobiele fotografie. Zeg je smartphones, dan zegt Jeffrey: met Android, toch?