Nieuws

Sennheiser kondigt nieuwe Momentum hoofdtelefoon aan voor 349 euro

Sennheiser Momentum 4
De Sennheiser Momentum 4 is officieel aangekondigd. De nieuwe hoofdtelefoon belooft topprestaties voor 349 euro.

Midden juni gooide Sennheiser al een aantal details van de nieuwe Momentum 4 hoofdtelefoon online. Zo kwamen we te weten dat de Momentum 4 een opvallend nieuw design kreeg en dat Sennheiser er tot 60 uur luisterplezier mee beloofde. De belofte blijft. Volgens de audiofabrikant heeft de hoofdtelefoon geavanceerde adaptieve ruisonderdrukking aan boord en mogen we weer superieur geluid verwachten.

Betere audio

“Dankzij een door audiofielen geïnspireerd akoestisch systeem dat aangedreven wordt door een 42mm-transducer biedt de Momentum 4 Wireless meer dynamiek, helderheid en muzikaliteit”, schrijft Sennheiser. Bovendien kan je via de Smart Control-app je audio-ervaring personaliseren.

Comfortabel op je hoofd

De nieuwe Momentum heeft een modernere en elegantere look. De hoofdband is volledig gewatteerd en de oorkussens zijn dik gevoerd. Daardoor kan je de hoofdtelefoon langer op je hoofd zetten zonder last te krijgen. De Momentum 4 is opvouwbaar waardoor je hem gemakkelijk kan vervoeren tijdens het reizen, iets wat veel gebruikers missen bij de nieuwe Sony WH-XM5.

De hoofdtelefoon beheren doe je via de touchpads op de oorschelpen of via de applicatie.

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf vandaag is de Sennheiser Momentum 4 beschikbaar voor pre-order voor 349 euro. Vanaf 23 augustus zal hij dan volledig in verkoop gaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business