Nieuws

Samsung Galaxy Unpacked 2022: zo volg je de livestream

Livestream Samsung Unpacked augustus 2022
Samsung introduceert vandaag de nieuwe generatie vouwbare smartphones voor, de Galaxy Z Flip 4 en Galaxy Z Fold 4. Zo volg je de livestream van het Unpacked-lanceringsevenement.

Samsung houdt vanmiddag om 15 uur lokale tijd zijn Unpacked-evenement om fans te verrassen met de nieuwste mobiele technologieën. Waar het evenement in augustus enkele jaren geleden nog een reden zou zijn om een Note-smartphone verwachten, verdween die reeks van het podium. Samsung focust zich in plaats daarvan volledig op zijn vouwbare Galaxy-smartphones. Uit de uitnodiging voor het evenement bleek al dat daar de focus op komt te liggen bij het evenement van vanmiddag.

Welke producten lanceert Samsung?

Gerucht na gerucht verscheen over de producten die Samsung zou lanceren tijdens Unpacked. Het evenement dient dan ook vooral als bevestiging voor de informatie van geruchtenverspreiders. De Zuid-Koreaanse fabrikant zou in ieder geval de Samsung Galaxy Z Flip 4 en Z Fold 4 lanceren, naast een tweetal smartwatches in de vorm van de Galaxy Watch 5 en Galaxy Watch 5 Pro.

Samsung zou ook een nieuwe variant op de Apple AirPods Pro-concurrent lanceren, de Galaxy Buds2 Pro. Voor alle te lanceren producten wordt verwacht dat het om relatief kleine aanpassingen gaat, al zou daar wel telkens een prijsverhoging tegenover staan.

Zo volg je de Samsung Unpacked livestream

Unpacked wordt zoals gewoonlijk weer live uitgezonden voor de Samsung liefhebbers. Hiervoor kun je om 15 uur terecht op het YouTube-kanaal van de Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant. Je kijkt de livestream ook makkelijk via de video die hieronder is geplaatst. Wil je deze stream niet missen, stel dan alvast een herinnering in op YouTube.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business