Header voor Weekoverzicht TechPulse

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Sony verhoogde per direct de prijs van de PlayStation 5 (en Xbox blijft bij de oude prijzen) & Plex vraagt zijn gebruikers om het wachtwoord van hun account aan te passen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Zo verwijder je automatisch ongewenste e-mails in Gmail

Geen zin om ongewenste e-mails te blijven ontvangen? Gmail laat je zulke e-mails, als nieuwsbrieven, in een handomdraai uit je mailbox filteren. Wij leggen je uit hoe.

Sony gooit prijzen van PlayStation 5 per direct omhoog

Sony's PlayStation 5 is niet alleen slecht verkrijgbaar, hij is nu ook nog eens een pak duurder geworden dan voorheen. Een opvallende zet, gezien consoles na verloop van tijd meestal goedkoper worden.

Plex: wijzig direct het wachtwoord van je Plex-account

Plex vraagt gebruikers om hun wachtwoord aan te passen nadat een derde partij toegang verkreeg tot een database met daarin ‘versleutelde wachtwoorden’.

Microsoft voegt nog meer advertenties toe aan Outlook op Android en iOS

Microsoft Outlook is één van de populairste e-mailapplicaties voor Android en iOS. Helaas krijgt de populairste e-mailapp ditmaal niet te ontwijken reclames.

Fitbit Inspire 3, Versa 4 en Sense 2 officieel met ‘smarts’ van Google

Fitbit heeft de Versa 4, Sense 2 en Inspire 3 horloges aangekondigd. De Fitbit-smartwatches en activiteitentracker zijn dit jaar vooral lichter en slimmer geworden, mede door de hulp vanuit Google.