Nieuws

Apple AirPods Pro 2 voorgesteld: als muziek in de oren

AirPods
© Apple
Tijdens zijn Far Out-event heeft Apple naast de iPhone 14 en Watch 8 ook nog zijne nieuwe AirPods Pro 2 voorgesteld.

AirPods werken naadloos samen met Apple Watch en iPhone, met de nadruk op gebruiksgemak en eenvoud. De AirPods Pro zijn daarbij de koploper in populariteit en met deze AirPods Pro 2 krijgen ze heel wat upgrades.

Nieuwe H2-processor

De AirPods Pro 2 draaien op de nieuwe H2-processor, maar ook een nieuwe low-distortion-versterker, waardoor je meer diepte en helderheid hoort over een groter bereik. Door spatial audio krijg je nog meer impact en lijkt het alsof je tussen de artiesten zit. Hierbij kan je deze ervaring aanpassen aan je eigen voorkeuren, waarbij je met de iPhone-camera een digitale scan kan maken van je oor, waarop het geluid wordt afgestemd. Met de oordopjes (nu meegeleverd tot en met XS) heb je een zo goed mogelijke pasvorm.

Betere ruisonderdrukking

De actieve ruisonderdrukking is aanzienlijk beter geworden, waardoor je nog meer achtergrondgeluiden kan wegfilteren. Door een slimme herplaatsing van de microfoons en de nieuwe H2-processor, leveren de AirPods 2 tot twee keer betere prestaties. Daarnaast kan je gebruikmaken van Adaptive Transparency, waarbij je bepaalde geluiden toch kan wegfilteren, zoals het geruis van een trein of werkzaamheden.

Praktische bediening

De praktische bediening is aangepast en heeft een nieuwe functie. Door op het steeltje te drukken kan je nu het volume aanpassen. Daarvoor zorgt een aanraakgevoelig deel op het steeltje. De batterij gaat 6 uur lang mee (ruim 30 procent meer dan voorheen). Dankzij de oplaadcassette kan je in totaal 30 uur vooruit. Het opladen gaat met een Magsafe-lader, je Apple Watch-oplader en natuurlijk de Lightning-kabel.

De nieuwe AirPods Pro 2 kosten 299 euro en zijn vanaf 9 september te bestellen. Ze worden op 23 september geleverd.

airpods proappleslider

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals