Nieuws

Word je gek van het standaard Teams-deuntje? Dit is de oplossing

Microsoft Teams
Als we beginnen over het Microsoft Teams-deuntje wil je waarschijnlijk onmiddellijk wegrennen. Er is gelukkig een uitweg: een feestelijke beltoon. Zo stel je die in.

Iedereen die gebruikmaakt van Microsoft Teams kent hem wel: het standaard deuntje als je wordt gebeld. Waarschijnlijk kun je hem zelfs neuriën in je slaap. Dat gaat wel wat ver, vind je ook niet? Je kan je dagen met Teams gelukkig wat spektakel geven door van het standaard deuntje af te stappen en de partymodus van Teams in te schakelen. Elk Teams-gesprek begint hiermee als een feestje. Ja, een feestje. Blijf dus gerust langer hangen voor je opneemt als je wordt gebeld met de Remix-beltoon.

Zo stel je een andere Teams-beltoon in

Teams biedt al sinds tijden de mogelijkheid een andere beltoon in te stellen. Mensen zijn zoals we weten echter gewoontedieren, dus blijven we bij het oude. Misschien is het tijd om dat eens aan te pakken en onze Microsoft Teams-beltonen aan te passen. We focussen ons vandaag specifiek op de desktopapplicatie van de Microsoft-dienst gezien de kans het ‘grootst’ is dat je het deuntje daarvan meerdere keren per dag hoort.

Word jij ook helemaal gek van het Teams-deuntje? Volg dan zeker onderstaande stappen om dat in één keer tot het verleden te laten behoren.

  1. Open Microsoft Teams op Windows, macOS of Linux
  2. Klik rechtsboven op de drie puntjes en klik vervolgens op Instellingen
  3. Navigeer in het pop-up menu dat verschijnt naar Oproepen
  4. Scrol naar onder tot je Beltonen tegenkomt
  5. Klik op het selectiemenu naast Oproepen voor u
  6. Kies voor Remix als je je dag op Teams een feestelijk tintje wilt geven
Microsoft Teams beltoon instellen

Je kan uit een zestiental opties kiezen naast de standaard-beltoon. Er zit dus voor ieder wat wils bij. Blijf dus zeker niet hangen bij de standaardkeuze, zo vrolijk word je daar vast niet van. Om je dag in Teams nog wat gemakkelijker te maken hebben we recent al de belangrijke functies opgelijst die je niet kende, maar Teams wel een stuk intuïtiever maken in gebruik. Lees die dus zeker eens door.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business