Disney+ Disney Plus Marvel Daredevil Born Again cast

Daredevil: Born Again op Disney Plus krijgt er nieuwe castleden bij. Enkele van de oude castleden lijken echter nog niet terug te keren.


Daredevil: Born Again is een reboot van de originele Daredevil-serie op Netflix, nadat die tweede werd gecanceld na drie seizoenen. Belangrijk detail: het gaat niet om een vervolg op de Netflix-reeks, maar een helemaal nieuwe serie op Disney Plus.

Voor de reboot van Daredevil komen hoofdrolspelers Charlie Cox en Vincent D’Onofrio alvast terug als respectievelijk Daredevil en Kingpin. Daarnaast zijn recent drie nieuwe castleden aangekondigd, die niet in de vorige serie hebben gespeeld. Het is nog niet zeker welke karakters gespeeld gaan worden door Michael Gandolfini, Margarita Levieva en Sandrine Holt. Via anonieme bronnen blijkt wel dat ze “belangrijke rollen” zullen opnemen.

Leuk van de nieuwe cast, maar de fans van Daredevil stellen zich waarschijnlijk nog vragen. Zo is er nog altijd geen woord over de terugkeer van Deborah Ann Woll en Elden Henson, die de rollen van Karen Page en Foggy Nelson vervulden. Of ze hun rollen terug zullen opnemen, blijft nog een vraagstuk. Charlie Cox zei bij een verschijning op de German Comic Con vorige week dat hij niet weet wat er met de andere karakters zal gebeuren in de nieuwe Daredevil-serie. Hij maakte ook wel duidelijk dat “Elden en Deborah de hartslag waren van wat we voorheen gedaan hebben, de serie was door hen een succes”.


De serie zou ergens in 2024 uitkomen op Disney Plus, vier jaar na het einde van de Netflix-uitvoering. Het seizoen zal 18 afleveringen tellen.

Nieuwe Daredevil alleen op Disney Plus

Daredevil: Born Again zal exclusief op Disney Plus te zien zijn. Kan je niet wachten op meer Marvel en wil je meteen nog eens in het universum duiken? Dan kan je de hele Marvel-catalogus en nog veel meer nu bekijken op Disney Plus. Een abonnement kost slechts 8,99 euro per maand. Wil je nog eens twee maanden gratis scoren, kan je voor een jaarabonnement van 89,90 euro gaan.