Nieuws

Geen ‘Ugly Belgian Website’ meer voor Davy Brocatus

Ugly Belgian Websites
In september 2022 kon de Vlaming gedurende drie weken lang hun favoriete lelijkste website insturen op uglybelgianwebsites.be. Meer dan 1.500 websites waren in de running voor de titel ‘Lelijkste Website van België' en een welverdiende winnaar kwam uit de bus: de website van Davy Brocatus!

Davy’s website kan niet langer ‘ugly’ genoemd worden, want Combell nam afgelopen maanden de website stevig onder handen en stelt met trots de vernieuwde versie voor.

Hoe het allemaal begon

Samen met Hannes Coudenys, Vlaamse vlogger en oprichter van Ugly Belgian Houses, startte het IT-bedrijf Combell in september 2022 de zoektocht Ugly Belgian Websites, waarin ze op zoek gingen naar de lelijkste website van België. Van 19 september tot en met 9 oktober kon iedereen websites inzenden op uglybelgianwebsites.be. De 5-koppige jury die over de nodige IT en esthetische kennis beschikte, nam onder leiding van Hannes Coudenys de genomineerden stevig onder de loep en bombardeerde de oude website van Davy Brocatus als onfortuinlijke winnaar.

Nieuwe website voor Davy Brocatus

De titel van ‘Lelijkste Website van België’ ging uiteraard gepaard met een mooie prijs: een volledige restyling (inclusief copywriting en logo-ontwerp) en 10 jaar lang gratis hosting en domeinnaam, geschonken door Combell. Na enkele maanden labeur is het redesign van Davy’s website helemaal klaar!

Er werd achter de schermen flink gewerkt aan de nieuwe website, zowel op esthetisch als technologisch vlak, met één duidelijk doel: Davy first! Combell luisterde naar zijn noden en wensen en de focus lag hoofdzakelijk op een website die 100% rond Davy draait en waar hij voor staat. De chaos verdween en maakte plaats voor duidelijkheid, overzicht en rust. Een copywriter gaf de teksten niet alleen een opfrissing in een speels lettertype, maar vertaalde de website ook naar het Engels. Check de site zeker en vast eens op je smartphone, want die is vanaf nu ook mobile-friendly. En het allerbelangrijkste: de huisstijl kreeg een heropfrissing, maar houdt steeds vast aan de gekende rode kleur van Davy! Surf naar davybrocatus.be en ontdek de grootste make-over in internetland.

Combell – die de Ugly Belgian Websites in het leven riep – licht de keuzes voor de nieuwe website toe op hun blog.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business