Nieuws

Nieuwe Black Panther-film vanaf 1 februari op Disney+

Disney Plus
© Disney
Black Panther: Wakanda Forever is goed op weg een van de populairste films van het voorjaar te worden. Binnenkort komt hij naar Disney+.

Dat Black Panther: Wakanda Forever naar Disney Plus komt is een grote gebeurtenis voor fans van de Marvel Cinematic Universe. De film is een vervolg op de succesvolle Black Panther-film uit 2018 en zet het verhaal van koning T’Challa verder.

De eerste film was een groot succes bij zowel critici als het publiek. De prent werd dan ook genomineerd voor zes Academy Awards, waaronder die voor Beste Film. De film bracht nieuwe, diverse personages naar de voorgrond. De zwarte panter van Disney maakte dan ook geschiedenis door de eerste film met een Afrikaanse hoofdrol te zijn die een Oscar won voor Beste Productieontwerp.

De officiële trailer voor Black Panther: Wakanda Forever.

Wakanda Forever vertelt het verhaal verder, maar dan zonder Chadwick Boseman die koning T’Challa vertolkte. Boseman overleed in 2020 aan de gevolgen van darmkanker. De filmmakers kondigden eerder al aan dat ze voor Wakanda Forever geen CGI of de-aging technologie gebruikten om hem in de film te laten terugkeren. In plaats daarvan introduceren ze een nieuw personage dat de kroon mag dragen.

In de film zullen heel wat terugkerende castleden zoals Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Daniel Kaluuya en Letitia Wright te zien zijn. Ook enkele nieuwe personages passeren de revue, waaronder Namor. Die zal gespeeld worden door Tenoch Huerta (Narcos: Mexico, The Forever Purge).

Black Panther: Wakanda Forever op Disney+

De film is te zien in de cinemazalen sinds 11 november 2022. Nu Black Panther: Wakanda Forever naar Disney+ komt, kun je de film kijken zonder een bioscoopticket aan te schaffen. Gezellig, in je eigen zetel en met je eigen snacks. Daarvoor zul je nog heel even geduld moeten oefenen: op 1 februari, vanaf 9 uur ’s ochtends, verschijnt de Black Panther: Wakanda Forever op Disney+.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business