Nieuws

Miley Cyrus-special vanaf 10 maart te zien op Disney Plus

Disney Plus
© Disney
Binnenkort brengt Miley Cyrus haar achtste album uit. Voor die gelegenheid halen ze bij Disney Plus de feestspullen boven voor een speciaal evenement.

Vanaf 10 maart is er namelijk een ‘performance special’ te zien op Disney Plus die vooral gefocust zal zijn op Miley Cyrus’ muziek. Zelf trad Miley niet alleen op als muzikante, maar ook als executive producer van het evenement. De special zal Miley Curys – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) gaan heten. Op basis daarvan kunnen we ons meteen iets voorstellen bij de special: vermoedelijk zullen we Miley Cyrus-muziek uit de achtertuin te horen krijgen.

In de special voert Miley een aantal nummers van haar nieuwe album, Endless Summer Vacation. Daaronder zit ook de hit ‘Flowers’, een nummer dat over de hele wereld in toplijsten verscheen.

Naast een muziekopvoering, zullen er in de specials ook heel wat interviews te horen zijn. Die vinden plaats in het fameuze huis waar Frank Sinatra ooit geleefd heeft en waar Miley de videoclip voor ‘Flowers’ opnam.

De special is een voortzetting van de “Backyard Sessions” die Miley Cyrus al sinds 2012 regelmatig online post. In de achtertuinsessies maakt ze doorgaans akoestische muziek in een intiemere setting. Voor de Disney Plus-special kunnen kijkers eenzelfde ervaring verwachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business