Nieuws

OnePlus Nord CE 3 Lite heeft mogelijke verschijningsdatum 

Oneplus Nord CE 3 Lite
Een betrouwbare leaker tipt 4 april als releasedatum voor de OnePlus Nord CE 3 Lite. Of dat ook voor de andere midrangers geldt, is niet duidelijk.

Zoals verwacht is OnePlus zich aan het voorbereiden op de lenterelease van zijn midrange-line-up: de OnePlus Nord 3, Nord CE 3 en de Nord CE 3 Lite. Marktanalist Max Jambor pakt op Twitter uit met nieuws over die laatste variant. Hij meent te weten dat die op 4 april beschikbaar zal zijn. De leaker vermeldt specifiek de Nord CE 3 Lite, dus over de andere midrangers kunnen we nog geen uitspraak doen, maar de kans is reëel dat OnePlus ze alle drie tegelijk lanceert. 

Specificaties OnePlus Nord CE 3 Lite? 

Opvallend: het is eigenlijk nog helemaal onduidelijk welke specificaties de OnePlus Nord CE 3 Lite zal krijgen. Voor de OnePlus Nord 3 en de Nord CE weten we wel al welke chipset ze aan boord zullen hebben.  

De gewone OnePlus Nord 3 krijgt een MediaTek Dimensity 9000-CPU en zo wordt hij eigenlijk een heruitgegeven OnePlus Ace 2V. Dat betekent ook: een amoledscherm van 6,72 inch en refresh rate van 120 Hz. De smartphone krijgt de gebruikelijke cameracombinatie, zijnde een 50 MP-hoofdcamera, 8 MP-ultrawidelens en 2 MP-dieptesensor. De batterij is 5.000 mAh sterk en ondersteunt 80 watt-opladen. 

De OnePlus Nord CE 3 krijgt gelijkaardige specs, maar wordt vermoedelijk uitgerust met een Snapdragon 782G-CPU.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business