Acer werpt zich op gaming-pc’s

Computerfabrikant Acer stapt ook in de lucratieve markt van gaming-pc’s, waar merken als Dell en Packard Bell al thuis zijn. De filosofie achter de nieuwe Acer Predator is om gamers direct een optimale spelomgeving te bieden, die de laatste games probleemloos kan afspelen zonder compromissen te moeten sluiten in beeldkwaliteit.

Het spreekt voor zich dat de machine, die bij de lancering in vier varianten verkrijgbaar zal zijn, hier potente hardware voor moet hebben.

Alle Predator-modellen zullen uitgerust zijn met een watergekoelde Intel quadcore-processor en twee grafische kaarten, van de GeForce 9600 GT op het Sniper-instapmodel tot de GeForce 9800 GX2 in het Predator-vlaggenschip, de Eliminator.

In opslag wordt voorzien door een Blu-ray-lezer en twee 640 GB harde schijven, op twee duurste modellen nog aangevuld met twee 150 GB Raptors in RAID 0-configuratie. Alle drives steken in een hot swappable drive cage aan de voorzijde van de kast. De Predators worden geleverd met een Logitech G11 Gaming Keyboard en een Logitech Gaming Mouse. Het bijpassende scherm is los verkrijgbaar.

Vanaf juni zal de Acer Predator door z’n agressief ogende, koperkleurige behuizing met opklapbaar frontpaneel ook in winkelrekken in de Benelux de aandacht weten te trekken; voor een richtprijs variërend van 1.799 tot 4.199 euro, afhankelijk van het gekozen model.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business