Nieuws

Bas Distribution verdeelt Sitecom

Connectivity-specialist Sitecom heeft Bas Distribution aangesteld als nieuwe distributeur voor de Benelux. Op die manier wil Sitecom de beschikbaarheid van zijn producten in de Benelux verhogen.

Sitecom is gespecialiseerd in home networking & connectivity producten en beschikt over een product portfolio van meer dan 200 producten. "Wij zijn zeer enthousiast over het feit dat BAS onze nieuwe strategische partner wordt,” zegt Peter van der Graaf sales manager van Sitecom Benelux.” In 2008 heeft Sitecom dé nummer 1 positie van marktleider weten te behalen in de categorie "Wired & Wireless Routers" in Nederland . Wij geloven dat wij als merk het potentieel hebben om in samenwerking met BAS Distribution deze nummer 1 positie verder te versterken en ook op de Belgische markt uit te groeien tot één van de grootste aanbieders van Home Networking-oplossingen."
 
Ook Bas Distribution ziet vele voordelen in deze nieuwe samenwerking. "De synergie tussen Bas en Sitecom is de focus op de snel groeiende markt van thuisservers en -netwerken in dit segment,” zegt Bruno Verhaeghe, country manager van Bas Distribution. “Sitecom is marktleider op het gebied van draadloze routers en tevens ook een bedrijf dat constant nieuwe en innovatieve totaaloplossingen creëert."Alles draait om kwalitatieve en eenvoudige connectiviteitsoplossingen voor de consument en sluit daarom naadloos aan op het kernassortiment van Bas als gespecialiseerde IT hardware distributeur."

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business