Nieuws

Mobistar wil herlaadkaart voor mobiel internet

 

Mobistar speelt met het idee om een ADSL-verbinding te koppelen aan een mobiel internetabonnement, maar ook andere mogelijkheden zoals een herlaadkaart worden onderzocht. De operator laat momenteel een marktonderzoek uitvoeren, waardoor bij toeval iemand van de ZDNet-redactie gecontacteerd werd.

Tijdens het gesprek polste de callcenteragent in kwestie naar een aantal formules voor mobiel internet via een 3G-stick. Het opvallendste aanbod is een systeem met herlaadkaarten. Daarbij krijgt u een limiet van honderd megabyte voor vijftien euro. Het krediet zou wel maar één maand geldig blijven.

ADSL en 3G
De combinatie van vast en mobiel internet wordt ook bekeken. Zo was een van de fictieve aanbiedingen een ADSL-abonnement voor dertig euro per maand, waarbij u voor één euro per dag mobiel kon surfen. In dat geval zou de 3G-modem gratis zijn en ligt de maandlimiet voor mobiel internet op één gigabyte.

In alle voorstellen zit een duidelijke rode draad. Zo kost een abonnement telkens vijfttien euro per maand met een maandlimiet van één gigabyte. Momenteel kost het enige soortgelijke abonnement bij Mobistar dertig euro per maand met een limiet van twee gigabyte. De andere formule waarbij u vijf euro per maand betaald plus 1 euro per dag effectief gebruik, blijft ongewijzigd.

Niet concreet
Mobistar zelf ontkent niet dat het de mogelijkheden verkent. "Mobiele data is een van onze groeipolen en we blijven naar nieuwe oplossingen en producten zoeken", zegt woordvoerster Patti Verdoodt. Wel benadrukt ze dat bovenstaande aanbiedingen nog niet concreet zijn.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business