Nieuws

Power4ALL met één universele oplader

Statistieken tonen aan dat een bezitter van draagbare elektronische apparatuur gemiddeld meer dan vijf elektronische opladers heeft liggen. Dat veroorzaakt vaak rommel in de tas, onder het bureau en bij het stopcontact. Targus lanceert een nieuwe oplader die zowel geschikt is voor laptops als heel wat andere mobiele apparaten.

De hoeveelheid elektronische apparatuur is explosief toegenomen, en dit geldt ook voor het aantal opladers. Dat geeft heel wat ergernis bij de eindgebruiker. Met de nieuwe Power4All-oplader van Targus moet dit binnenkort tot het verleden behoren. Dankzij het ‘powertip-systeem’ kan de oplader worden gebruikt voor bijna alle laptops op de markt, en tegelijkertijd dienst doen als oplader voor alle overige elektronische apparatuur.
 
“De consument wil een eenvoudig product en dat hebben we. De nieuwe oplader is zo ontwikkeld dat hij zich automatisch aanpast aan de stroomsterkte van de computer”, zegt Philip Moriau van Targus.  
 
De nieuwe oplader is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Een uitvoering voor gewone stopcontacten en een uitvoering die te gebruiken is in de auto, het vliegtuig of op de boot.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business