Nieuws

Colt bekroont partners

Voor de derde keer al organiseerde telecomoperator Colt zijn Partner of the Year-event. Alles samen werden zes partners in de bloemetjes gezet.

Met de awards wil Colt zijn toppartners erkennen en belonen voor verdienstelijke prestaties. De zes winnaars zijn dit jaar Uniwan.be (sales & marketing agent), Sogeti (sales & marketing reseller), GMT Consulting (account management partner), Steria (innovation partner), Ergatel (new partner) en Econoom (business win). Steria kreeg vorig jaar ook al een nominatie voor een Europese award.
 
Voor Koen Bické, Sales Director en Bart Froyen, Marketing Manager zijn de jaarlijkse “COLT Partner of the Year” Awards een belangrijke gebeurtenis voor het indirect kanaal. “Met de COLT Partner of the Year Awards waarderen we het belang van de strategische partners en benadrukken we dat een partnership geen eenrichtingsverkeer is,” zegt sales manager Koen Bické van Colt. “We hebben het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in onze samenwerking met het partnerkanaal en dat werpt nu zijn vruchten af,” vindt marketing directeur Bart Froyen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business