Nieuws

SecureComm verdeelt AET

Security distributeur SecureComm mag de producten van het Nederlandse AET in heel Europa gaan verdelen. Voor SecureComm betekent dit een gevoelige versterking van zijn aanbod inzake authenticatie oplossingen.

SecureComm zal in de eerste plaats bundels van SafeSign Identity Client met een smart card of USB token gaan leveren, maar ook BlueX en de nieuwe producten voor Windows Mobile, Blackberry en MAC OS X KeyChain behoren tot het portfolio.
 
In het verleden heeft AET Europe zich in de eerste plaats op de OEM en Enterprise markt gericht. “Maar onze producten zijn ook geschikt voor de KMO- en distributiemarkt,” aldus Barbara Oosterveld, marketing manager van AET. “SecureComm en haar partner netwerk zijn voor ons belangrijk om deze markt te benaderen. Ik ken SecureComm al langer als een enthousiaste en kundige security distributeur, en ik ben daarom erg blij dat we deze samenwerking kunnen realiseren.”
 
“In ons portfolio zijn wij altijd op zoek naar producten, waarmee we branchespecifieke oplossingen kunnen maken,” zegt Martijn Vrugteman, sales director van SecureComm België. “AET heeft met zijn oplossingen voor ons een sterke troef in handen; authenticatie welke universeel ingezet kan worden op een groot deel van ons assortiment. AET heeft de perfecte combinatie van de eigen productlijn (SafeSign IC) en het kunnen ondersteunen van alle grote token vendors, daarmee kunnen AET en SecureComm zich onafhankelijk opstellen en in vrijwel alle netwerkomgevingen integreren. Samen met onze ervaring kunnen we zo onze klanten een platformonafhankelijke beveiligingsoplossing bieden.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business