Acer: Windows 7 is er op 23 oktober

Acer lanceert op 23 oktober nieuwe computers met Windows 7 erop voorgeïnstalleerd. Dat heeft Acers vicepresident Massimo D’Angelo gezegd tijdens een persconferentie, meldt Itproportal.

D’Angelo deed zijn uitspraak bij de aankondiging van Acers alles-in-een-desktop R5600 PC. Dat product speelt in op de multitouchfuncties van Windows 7 en zal op 23 oktober het licht zien.

Upgrade
"23 oktober is de datum waarop Windows 7 beschikbaar zal zijn", bevestigt Bobby Watkins, marketingdirecteur bij Acer UK, aan technologieblog Pocketlint. Hij vervolgt: "Er is een upgradeperiode van dertig dagen, zodat consumenten niet hoeven te wachten met het kopen van een nieuwe computer. Dus als je gedurende die periode van dertig dagen [een nieuwe pc] koopt, krijg je een gratis upgrade naar Windows 7."

Microsoft-watcher Mary-Jo Foley schreef eerder al, op basis van haar bronnen, dat de opvolger van Vista waarschijnlijk in oktober op de markt komt. De release candidate van Windows 7 kun je overigens vanaf dinsdag downloaden. Die testversie blijft actief tot 1 juni 2010.

 

acerbusinessitprofessionallekmicrosoftnieuwsrcwindows 7

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN