Intromediates zoekt Business Intelligence-specialisten

Het Nederlandse Intromediates speurt in de Belgische markt naar bedrijven die kunnen helpen de business intelligence tools van het Amerikaanse Altosoft in de markt te zetten. Altosoft werd onlangs door het onderzoeksbureau Gartner uitgeroepen tot één van de nieuwe ‘cool vendors’ in business intelligence en performance management.

De tools van Altosoft blinken uit in het snel opzetten van een operationeel business intelligence platform, met updates in real time, en eenvoudige connecties naar diverse databronnen. Naar eigen zeggen kan een BI-platform met Altosoft op enkele weken tijd opgezet worden. De producten van Altosoft worden in het Russische Sint-Petersburg ontwikkeld, maar via Californië gecommercialiseerd.
 
Intromediates vertegenwoordigt de producten van Altosoft in de Benelux en is op zoek naar partners die de markt kunnen helpen openbreken. Intromediates wil vooral werken via bedrijven die in één of andere markt gespecialiseerd zijn en daar reeds over een klantenbestand beschikken. Daarbij kan het zowel gaan om bedrijven die als OEM de Altosoft-producten inbedden in hun eigen toepassingen of om consultants die de implementatie aanpakken. De licenties zelf worden door Intromediates verkocht, maar de partner kan wel een percentage krijgen op die verkoop. Intromediates denkt dat met name partners van Cognos of Business Objects geïnteresseerd kunnen zijn in consultancy rond Altosoft, nu de nieuwe eigenaars van Cognos en Business Objects zelf meer inzetten op consultancy.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business