Drie Belgische partners op Citrix iForum

Drie Belgische Citrix Solution Advisors krijgen tijdens het Citrix iForum in Antwerpen een plaatsje in het Technology Lab. Het gaat om Centix, Epact en Realdolmen.

Virtualisatiespecialist Citrix organiseert op 9 en 10 juni in Antwerpen zijn iForum Benelux 2009 bijeenkomst. Deze gebeurtenis heeft zowel een conferentie- als een beursgedeelte. Een gedeelte van de beursvloer tijdens het congres is ingeruimd voor het zogeheten Technology Lab. Het is voor het eerst dat Citrix-partners op deze wijze tijdens iForum Benelux live demonstraties geven op alle vlakken van de Citrix-technologie, waarbij ze hun specialisatie in het licht kunnen zetten. Alles samen zijn een twintigtal Citrix Solution Adivsors aanwezig in het Technology Lab.
 
“Onze partners laten de Citrix-technologie tot leven komen”, zegt Rob van der Hoeven, Area Vice President Benelux bij Citrix Systems. “Tijdens iForum zal veel worden gesproken over virtualisatie, maar het gaat er bij eindgebruikers uiteindelijk om hoe deze technologieën in de praktijk zorgen voor lagere kosten, een betere beveiliging en meer flexibiliteit. We zijn er dan ook trots op dat deze Citrix Solution Advisors hun expertise willen delen met de bezoekers van ons evenement.”
 
Eén van de topsprekers op het iForum is Mark Templeton, CEO & President van Citrix, die in een presentatie zijn visie geeft op de hedendaagse dynamische wereld.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business