Compellent breidt Europees channel uit

Storageleverancier Compellent Technologies heeft zeven channel partners voor de Benelux-regio aangesteld. Daarmee vervolledigt het bedrijf zijn indirecte strategie.

Compellent Technologies biedt netwerkopslagoplossingen voor grote ondernemingen, die in grote mate schaalbaar zijn en ontworpen zijn met het oog op gebruiksgemak en kostenbesparing. Vlaggenschip van het bedrijf is StorageCenter, een enterprise netwerkopslagoplosing. Het bedrijf hanteert een 100 procent channel-only verkoopsstrategie.
 
Compellent stelde zeven channel partners aan voor de Benelux: Erudict, Inter Access, Issue Information Technology, TTEC, TDMi-Comparex, Tectrade en Weerts Technology (Wetec). Hiermee heeft Compellent nu in 12 verschillende landen in Europa channel partners die Storage Center aanbieden. Compellent’s Benelux channel partners brengen allen een sterke storage ervaring met zich. Ze hebben Compellent’s storage oplossingen geimplementeerd bij klanten als Hendrix Genetics (WETEC), IOB Ingenieursburo (Issue), Van Ameyde Group, Nedcar, Zeeman en Wit Gele Kruis.
 
Compellent meldt eveneens de aanstelling van Chrissie Tarbitt als channel development manager voor Europa. Tarbitt is verantwoordelijk voor het constant qualificeren, recruteren en weerhouden van de meest effectieve en productieve channel partners in Europa, waaronder de Benelux regio. Ze rapporteert aan Andy Hardy, managing director international sales. Hiervoor was Tarbitt EMEA channel manager bij Dell/Equallogic.
 
Compellent blijft op zoek naar nieuwe business partners die in staat zijn om een hoge standaard van innovatie, customer service en technische expertise te bieden aan middelgrote tot grote ondernemingen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business