Iiyama en Level One op bezoek bij D&D Distribution

Distributeur D&D Distribution bestaat dit jaar 20 jaar en rond deze verjaardag worden een aantal events opgezet. Via diverse interne roadshows wil D&D zijn klanten laten kennismaken met zijn verschillende vendors. Volgende week zijn Iiyama en Level One aan de beurt.

Met de interne roadshows wil D&D Distribution zich profileren als value add distributeur. Tegelijk kan de reseller de verschillende productlijnen van de vendors van nabij leren kennen.
 
Van woensdag 3 tot vrijdag 5 juni zijn Ilyama en Level One te gast in de gebouwen van D&D Distribution in Sint-Niklaas. Ilyame presenteert dan zijn volledige gamma monitoren (22”, 24” en 26”) en zijn touchscreen monitoren. D&D Distribution wijst op de goede prijs/kwaliteitsverhouding van de Iiyama monitoren en de uitstekende dienst na verkoop. Ook Level One is van de partij. Level One is een fabrikant van netwerkmateriaal zowel voor de thuismarkt alsook  de zakelijke markt . Van 3 tot 5 juni demonstreert Level One zijn gamma routers, switchen en IP camera’s. Tegelijk worden ook een aantal nieuwe producten geïntroduceerd.
 
Product specialisten van Iiyama en Level One zijn aanwezig om alle vragen van resellers te beantwoorden. De interne roadshow vindt plaats tijdens de gewone kantooruren van D&D Distribution.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business